Over Ons

Wij laten de herinnering aan uw dierbare tot uiting komen in een persoonlijk gedenkteken

Inspiratie voor een herinnering

Na het overlijden wilt u uw dierbare op een speciale manier herinneren in gedachten, maar ook op een speciale manier herdenken. Het herdenken kunnen wij, in de vorm van een persoonlijk gedenkteken, tot uiting laten komen voor u.

Laat u inspireren door ons fotoboek en bekijk de mogelijkheden.

Wij denken met u mee

Onze gedenktekens zijn van begin tot eind maatwerk. We ontvangen u graag in één van onze toonzalen en dan bespreken we wat uw wensen zijn en zetten deze om naar mogelijkheden. Samen maken we een voorbeeld, 2D op papier of zelfs in 3D als kleimodel.

Verzorging van begin tot eind

Heeft u een definitieve keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag voor u, van produceren tot en met het stellen (plaatsen). Wij hebben onze eigen productiefaciliteit in China en daarmee het gehele productieproces in eigen hand. Het gedenkteken komt volledig beletterd in Nederland aan en in onze werkplaats verzorgen we de laatste afwerking. Daarna stellen wij het gedenkteken voor u. 

Vertrouwd team

Voor ons is elke grafsteen een unieke ambacht met een eigen verhaal. We weten hoe belangrijk het is dat alles klopt en doen altijd ons uiterste best voor u want maatwerk en kwaliteit staan bij ons voorop. 

Sinds 2004 bestaat ons bedrijf Memare. In de toonzalen werken Linda Veld en Els Groenewoud. Zij denken graag met u mee om tot de uitvoering van een gedenkteken te komen dat voldoet aan uw wensen. Daarnaast werken vakmensen in onze werkplaats en ook in de buitendienst voor het plaatsen van uw grafmonument. Samen vormen wij een vertrouwd team met veel ervaring in ons bedrijf en de branche. 

Waarmee kunnen we u helpen? Maak een afspraak en we bespreken het. 

Els Groenewoud

Over-Ons-page-memare_v2_0004s_0003__DSC0447

Linda Veld

Winkelwagen
0
    0
    Mijn Fotomap
    Jouw mandje is leegKeer terug naar de winkel
    Scroll naar boven