Inscripta

We hebben de steen er moet een naam bij ?
De tekst op een gedenkteken is een belangrijk onderdeel om u steen persoonlijk en uniek te maken.

Bronzentekst

Verguld Bladgoud

Frezen (nietoplocatiemogelijk)

Handhakken

Zandstralen

inscripta_logo

Niet alleen gedenktekens

We kunnen ook bedrijfslogo’s zandstralen of teksten in de buitenruimte of op kunstwerken. Bijvoorbeeld deze stoepranden in het centrum van Den Haag.

Meest gebruikte methode is een gezandstraalde tekst

Meest gebruikte methode is een gezandstraalde tekst Als enige in de markt kunnen wij dit voor u op de begraafplaats/kerkhof verzorgen
 
Voor alle partijen wel net zo prettig. Met een door ons zelf ontwikkelde aanhangwagen en de jarenlange ervaring in onze werkplaatsen zijn we tot “deze oplossing” gekomen.
 
Van te voren gaan we bij u gedenkteken kijken en meten om er voor te zorgen dat we de nieuwe tekst op een zelfde manier kunnen aanbrengen en u vooraf een juiste prijsopgave te doen.
 
We doen in de verdiepte tekst een grondverf en aflaklaag in de gewenste kleur ons advies om kleurverschil te voorkomen ook de bestaande tekst opnieuw te laten lakken door ons om kleurverschil te voorkomen. Echter in sommige gevallen wil oude verweerde lak nog wel eens reageren op de nieuwe niet loodhoudende lak.

Dit kunnen we niet altijd op voorhand voorspellen.

Ook is het mogelijk de decoratie of tekst verheven te laten en de ruimte er om heen te zandstralen groot voordeel geen verwering van verf in de tekst.
Winkelwagen
0
    0
    Mijn Fotomap
    Jouw mandje is leegKeer terug naar de winkel
    Scroll naar boven