Tijdelijk Gedenkteken – Hartje € 49,00

Een permanent gedenkteken is vrijwel nooit meteen na de uitvaart beschikbaar. Hier gaat helaas voor nabestaanden vaak enige tijd overheen. Memare biedt de mogelijkheid deze ‘gedenktekenloze periode’ te overbruggen met een tijdelijk gedenkteken. Het kost enige tijd om over uw wensen na te denken en dit om te zetten in een gedenkteken. Het tijdelijk gedenkteken kunt u direct na de uitvaart bij ons bestellen via www.grafstenen.nl of op deze website bij het tabblad in het menu, informatie tijdelijk gedenkteken. Indien u het tijdelijk gedenkteken in één van onze toonzalen ophaalt, scheelt dit u € 10,00 verzendkosten en verpakkingsmateriaal. Het tijdelijk gedenkteken in een rechthoek € 39,00. Het tijdelijk gedenkteken in een hartvorm € 49,00. 

Uitgevoerd in mooi, zwart graniet met degelijke aluminium bevestiging en voet. De inscriptie van uw tijdelijke grafsteen vindt plaats door middel van lasertechniek voor een perfect opschrift. U kunt hieronder het gedenkteken voorzien van de gewenste informatie.

Mocht u besluiten ook het permanente gedenkteken voor een familiegraf bij Memare Gedenktekens te kopen, dan krijgt u het gehele bedrag van het tijdelijke gedenkteken terug.

Art.nr. 2058

Afmeting:180mmx80mmx8mm

Winkelwagen
0
    0
    Mijn Fotomap
    Jouw mandje is leegKeer terug naar de winkel
    Scroll naar top